Prijava za stipendiju Sveučilište u Zagrebu


Dobrodošli u sustav aplikacija Stipendije Zaklade.

Obavijest

Poštovani studenti,

ako Vam prilikom prijave za stipendiju nisu vidljivi podaci iz sustava ISVU, molimo Vas da se javite na e-mail zaklada@unizg.hr s korisničkom oznakom svog AAI kako bismo Vam omogućili ručni unos podataka potrebnih za prijavu (najčešće kod studenata koji su ostvarili prijelaz sa studija izvan Sveučilišta u Zagrebu ili kod studenata diplomskih studija koji su završili preddiplomski studij na visokom učilištu koji nije u sastavu Sveučilišta u Zagrebu).

Ručni unos podataka možete zatražiti i ako smatrate da Vam sustav pogrešno prikazuje broj ECTS bodova stečenih do 30. rujna 2020., prosjek ocjena svih položenih ispita do 30. rujna 2020. ili neki drugi podatak potreban za stjecanje bodova prema kriterijima navedenima u Natječaju.

Aplikacija za prijavu za stipendiju prikazuje prosjek ocjena položenih ispita i ECTS bodove stečene do 30. rujna 2020. za razliku od Studomata koji prikazuje trenutni prosjek ocjena i broj ECTS-a što uključuje i ispite i ocjene nakon 30. rujna 2020. (što se prema Natječaju za stipendije ne računa). Ako želite prekontrolirati izračun Vašega prosjeka koji Vam prikazuje aplikacija, zbrojite sve ocjene iz ispita do 30. rujna 2020. i podijelite s brojem položenih ispita (koji se ocjenjuju) do tog datuma (ukupni težinski prosjek treba biti iskazan na tri decimale).

Za prijavu u A./B. kategoriji kandidati prve godine preddiplomskog ili integriranog studija dužni su priložiti presliku svjedodžbi svih razreda srednje škole.

Za predaju zahtjeva za stipendiju potrebno je dohvatiti obrazac koji se automatski generira iz ISVU sustava te dopuniti podacima koji nedostaju.

Nakon što predate prijavu moći ćete je pregledati te dopuniti potrebnom dokumentacijom. Na stranici za pregled također možete ponoviti predavanje prijave ukoliko to želite.

Niste ulogirani. Molimo prijavite se u aplikaciju kako bi nastavili.

AAI@edu.hr login