Alias @alumni.unizg.hr

Pregled i prijava

Dragi alumni!

Status alumna Sveučilišta u Zagrebu dobili ste u trenutku kada ste diplomirali na jednoj od sastavnica Sveučilišta u Zagrebu. Vjerujemo kako vrijeme studiranja čuvate kao nezaboravnu uspomenu te se često sjetite trenutaka koji su obilježili Vaš put u profesionalnom, ali i osobnom razvoju.

Kako biste obnovili i osnažili veze sa svojim Sveučilištem, kolegama i profesorima te ostalim dragim ljudima koje ste susretali tijekom studija pozivamo Vas da ispunite upitnik putem kojeg ćete osigurati dobivanje alias email adrese s domenom @alumni.unizg.hr Putem dobivene redovito ćemo Vas obavještavati o novostima sa Sveučilišta, ali Vam isto tako omogućiti da obnovite stare ili uspostavite nove kontakte, a sve u cilju osnaživanja sveučilišne zajednice i ugleda Sveučilišta u Zagrebu.

Alumni alias možete zatražiti na izborniku Moj alumni alias (nakon što se ulogirate u aplikaciju). Informacije o samoj prijavi, obvezama i pravilima ponašanja u komunikaciji nalaze se u Pravilima korištenja Alumni osobnog email aliasa Sveučilišta u Zagrebu.

Pristup formularu za prijavu omogućen je korištenjem korisničkog imena i lozinke putem servisa AAI@EduHr za aktivnu akademsku zajednicu ili putem društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Google ili LinkedIn. U slučaju dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na e-adresu alumni@unizg.hr.


Prijava